Aktivnosti

Aktivnosti

  • Razvoj aplikacija za učenje, igru i zabavu za smartphone / tablet / kinect platforme, praćenje vrhunskih komunikacijskih tehnologija, te razvoj informatičkih i robotičkih potencijala osnovnoškolske djece i postizanje vrhunskih rezultata na natjecanjima i smotrama.
  • Svaki tjedan tijekom školske godine mentorski rad sa nadarenom djecom 1. do 8. razreda osnovne škole u području informatike (programiranje Logo i C++), te svaki tjedan školske godine radionice robotike (konstrukcija i programiranje Fisher, Mindstorm i Arduino robota). Otvorena vrata svim zainteresiranim osnovnoškolcima na radionice redovnih članova.
  • Omogućavanje sudjelovanja na svim natjecanjima i smotrama robotike, informatike i inovacija, te kampovima za poticanje i razvoj darovitosti.
  • Vrhunski rezultati djece uz minimalna dostupna materijalna sredstva (samo jedno rijenosno računalo i jedan Fisher robotski komplet, te bez stalnog prostora ili internetske veze (bilo mobilne ili ADSL) – ostalo sve isključivo vlastita oprema i sredstva i entuzijazam)


Članovi kluba su djeca i voditelji kluba. Voditelji (mentori) su stručne osobe - učitelji, profesori, inžinjeri telekomunikacija i informatike, programeri.


Sve aktivnosti Robotičko-informatičkog kluba su isključivo u funkciji razvoja potencijala djece i njihovog kreativnog izražavanja u području programiranja i robotike.

Smještaj ovih stranica sponzorira EURONET

Postani član kluba

Pridruži nam se !

Preuzmi prijavnicu ovdje , ispuni ju i pošalji na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili ju donesi osobno na jedan od termina u kojima se održavaju naše radionice.

RIK na Facebook-u

Donacije

Donate


Broj računa PBZ:
2340009-1110491689

IBAN:
HR6723400091110491689